Treintje nieuwe achtbaan Nigloland op de baan geplaatst

Onlangs werd in het Franse pretpark Nigloland het treintje op de gloednieuwe achtbaan geplaatst. Zo komen de eerste testritten wel zeer dichtbij. Verder wordt er gewerkt aan de gedetailleerde theming. Met de opening van deze achtbaan heeft het park er weer een zeer mooie familiale aanwinst bij.

 

Noisette Express zal een achtbaan worden voor de hele familie. Kinderen kunnen onder begeleiding een ritje maken vanaf 90 cm. De achtbaan werd ontworpen door Art Engineering en de theming door P&P Projects. De lengte van de baan is 220 meter en je legt het parcours tweemaal af. Het project is een investering van 3 miljoen euro.

Onlangs werd het treintje op de baan geplaatst. Er wordt nog volop gewerkt aan de theming. Het treintje heeft als grappig detail een eekhoorntje dat machinist is.

 

Bron en foto’s: Nigloland