Track Pulsar kloon compleet bij Six Flags Over Texas

Het Amerikaanse pretpark Six Flags Over Texas opent dit jaar met Aquaman Power Wave een Pulsar kloon. Deze zogenaamde Power Splash achtbaan wordt de 14de achtbaan van het park. Na enkele weken werken lijkt de track compleet te zijn.

 

Na weken van werken is de track van Aquaman Power Wave compleet in Six Flags Over Texas. Deze nieuwe telg is een kloon van onze eigen Pulsar in Walibi België. Bij deze achtbaan begint de rit met een lancering achterwaarts aan een snelheid van 35 km/u tot een hoogte van 25 meter om nadien een voorwaartse lancering te krijgen aan 80 km/u en tot een hoogte van 35 meter op een spike waar je even een vrijeval moment beleeft. De derde lancering gebeurt terug achterwaarts aan 101 km/u en bereikt een hoogte van 45 meter. Aan het einde van de rit volgt een grote splash.

 

Onlangs werd het laatste trackdeel geïnstalleerd en wordt het uitkijken naar de eerste testritten. Meer updates vindt u hier.

Bron en foto’s: Six Flags Over Texas