Sunparks De Haan wordt vernieuwd en bouwt nieuwe Wildwaterbaan

Het waterpark Sunparks De Haan is volop bezig met heel wat vernieuwingen. Het park wijzigt in mei dit jaar in Center Parcs De Haan en dat gaat gepaard met heel wat vernieuwingen. Zo wordt er 39 miljoen euro in het park gepompt.

 

Heel wat vernieuwingen zien het daglicht bij Sunparks De Haan. Momenteel wordt gewerkt aan de bouw van een gloednieuwe wildwaterbaan, welke een nieuwe blikvanger moet worden. Het park deelde onlangs enkele foto’s van de opbouw.

 

Verder werd het volledige waterpark onder handen genomen. Het dak ging er letterlijk af, om een volledig nieuwe koepel te plaatsen. Ook werden nog meer tropische planten toegevoegd en werden de kleedhokjes vernieuwd.

 

 

Verder worden ook alle lodges vernieuwd. De huisjes werden volledig gestript en hebben een nieuwe vloer, badkamer, keuken en volledig nieuw meubilair. Alle werken moeten naar verwachting afgerond zijn in mei 2020 dan verandert ook de naam naar Center Parcs De Haan.

 

 

Bron en foto’s: Center Parcs