Plopsa Indoor Coevorden nu volledig gesloten omwille van corona maatregelen

Het Nederlandse pretpark Plopsa Indoor Coevorden nam de voorbije dagen al meermaals maatregelen in verband met het corona virus, zo werd eerste de capaciteit verlaagd tot 950 personen, daarna 100 personen, maar moet vanaf heden de deuren volledig gesloten houden.

 

De corona maatregelen blijven meer en meer parken treffen, doordat ze steeds aangescherpt worden. Plopsa Indoor Coevorden maakte dan ook zonet bekend vanaf heden volledig gesloten te moeten blijven.

Het park kon eerst nog open blijven dit met een verminderde capaciteit van 950 personen gelijktijdig en later maar 100 personen gelijktijdig, maar door verscherpte maatregelen vanuit de regering is het park nu verplicht dicht te blijven.

Men stelt mensen die nog tickets hadden voor de gesloten periode gerust dat de tickets op latere datum toch nog gebruikt kunnen worden, alsook kortingsbonnen. Abonnementhouders krijgen de dagen dat ze hun abonnement niet kunnen gebruiken een compensatie in de vorm van een langere geldigheid van het abonnement, afhankelijk van de lengte dat de opgelegde sluiting blijft duren.

 

De situatie in dit park op de voet volgen kan op een speciale webpagina.

 

Bron: Plopsa