Parc Spirou krijgt een nieuwe thrillride

Het Franse pretpark Parc Spirou kondigde onlangs al enkele nieuwigheden aan en doet er nog een schepje bovenop met een stevige thrillride. Jammer genoeg nam het park ook afscheid van een achtbaan die amper een jaar oud was.

 

Parc Spirou opent dit jaar weer enkele nieuwigheden, voorlopig werden al enkele familiale attracties aangekondigd zoals een mini reuzenrad. Onlangs maakte het park de mogelijk grootste investering van dit jaar bekend.

Men opent dit jaar een attractie van het type Air Race, gebouwd door Zamperla. Crash Blork wordt de naam van de attractie en zal voornamelijk de thrillseekers gaan aanspreken. De Air Race is een zeer intense attractie waarbij je plaats neemt op een ronddraaiende arm, die je mee ondersteboven neemt, terwijl de molen rond draait.

 

Verder kondigde het park een nieuwe carrousel aan die de naam Spirou Parade krijgt. Ook wordt de film van de belevingstunnel vervangen. Deze zal door het leven gaan als Supergroom et les Dinozorgs.

 

Jammer genoeg nam het park ook afscheid van haar achtbaan, die vorig jaar nog maar opende.

 

Bron en foto’s: Parc Spirou