Vernieuwingen en extra avondopenstellingen in Avonturenpark Hellendoorn

Vanaf zaterdag 4 april beleven families weer mooie avonturen in Avonturenpark Hellendoorn! Het Overijsselse pretpark pakt ook dit jaar weer uit met tal van vernieuwingen. Zo wordt in het voorjaar Jungle Monster heropent als Jungle Expedition, keren de Sky Pirates terug met hun spectaculaire zomershow en duikt er nog een oude bekende op komend seizoen… Samen met de nieuwe Kareltje & Jasmijn show, de extra avondopenstellingen en diverse parkverbeteringen belooft het een extra avontuurlijk seizoen te worden in Hellendoorn! Kom maar langs… als je durft!

 

Nieuw: Jungle Expedition – voorjaar

Waar zijn Roger en Geelsnavel? De populaire familieattractie Jungle

Monster (1979) heeft een enorme metamorfose ondergaan en opent komend voorjaar als Jungle Expedition – De Vervloekte Schat. In de vernieuwde attractie gaan gasten op zoek naar de vermiste avonturier Roger die samen met zijn trouwe papegaai Geelsnavel vermist is geraakt in de jungle. Bewoners van het jungledorp hebben het avontuurlijke duo voor het laatst gezien toen ze per vliegtuig het dorp verlieten. Ze waren van plan naar de beruchte jungle te reizen en op zoek te gaan naar een oude legende. Sindsdien ontbreekt ieder spoor. Weet jij Roger en Geelsnavel te vinden?

 

Baba’s Verjaardagsweekend – 13 en 14 juni

Parkmascotte Baba viert ook komend seizoen weer zijn verjaardag met alle kinderen in het Avonturenpark. Deze feestelijke gebeurtenis vindt plaats op 13 en 14 juni en het belooft weer beregezellig te worden! Zo zijn er tal van interactieve Meet & Greets, extra activiteiten en muzikale optredens. Ook Kareltje & Jasmijn vieren het feestje mee en geven er in hun shows tijdens het verjaardagsweekend extra aandacht aan. Zin in een feestje? Mis dan 13 en 14 juni niet!

 

Aquaventura Slidepark – mei t/m september

Waterratten en glijbaanfans opgelet! Het Avonturenpark biedt iedereen die gek is op water en glijden het unieke outdoor Slidepark. Met 11 waterglijbanen, zandstrandje, ligweide, waterspeelparkje en de lekkerste ijsjes, is het voor jong en oud heerlijk vertoeven in het Slidepark. Het Slidepark telt maar liefst 5.000m2 en kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan het Avonturenpark. De entree bedraagt € 3,50. Openingsdagen en -tijden zijn weersafhankelijk. Glijden maar!

 

Nieuw: Sky Pirates Stuntshow – 4 juli t/m 2 september

De stoere piraten keren terug naar Hellendoorn. Na een afwezigheid van 11 jaar kunnen gasten komende zomer weer genieten van de Sky Pirates. De nieuwe zomershow zit bomvol nieuwe elementen, gevaarlijke stunts, twee metershoge masten en sprongen van duizelingwekkende hoogtes. Het ondiepe waterbassin, de stunts en spannende effecten, zorgen voor een indrukwekkende stuntshow. Sky Pirates is meerdere malen per dag te zien. Durf jij het aan?

 

Zinderende Zomeravonden – 22 en 29 juli, 5 en 12 augustus

Ook komend seizoen organiseert het Avonturenpark weer haar Zinderende Zomeravonden, waarin het park haar deuren extra lang open houdt. Zo kan iedereen extra lang genieten van alle attracties en extra shows. Met een uitgebreid entertainment programma en de unieke avondsfeer, beleven families een bijzonder dagje uit waar nog lang over wordt (na)gesproken. De Zinderende Zomeravonden worden spectaculair afgesloten met een spetterende vuurwerkshow. Dus zet deze avonden snel in je agenda!

 

Heksendoorn – oktober

Houd jij ook zo van griezelen? Kom dan in oktober naar Heksendoorn! Het gehele Avonturenpark is omgetoverd en biedt het park families de leukste Halloweendagen. Met sfeervolle decoratie, nieuwe shows, spookhuizen, Vrolijke Vogelverschrikkers en de liefste heksjes kan er volop gegriezeld worden. Op 14 oktober organiseert het park een extra avondopenstelling voor alle Heksendoorn fans! Ook op 17, 24 en 31 oktober blijft het Avonturenpark na 17.00 uur geopend. Op deze avonden is er vanaf 19.00 uur voor de 12+ doelgroep het horrorevent Screams.

 

Screams – 17, 24 en 31 oktober

De 5e editie van Screams wordt gruwelijk! Met spookhuizen, scare zones, scare experiences, shows, heftige attracties en ruim 150 scare actors belooft Screams 2020 groter dan ooit te worden. Eenmaal binnen is er geen weg meer terug. Je bent nergens veilig. Screams heeft een adviesleeftijd van 12+ en is te bezoeken voor iedereen met een dagticket op 17, 24, 31 oktober. Het park is op deze dagen geopend tot 22.00 uur. Weet jij het hoofd koel te houden?

 

Laagste prijsgarantie!

Entreetickets zijn ook komend seizoen verkrijgbaar met laagste prijsgarantie op avonturenpark.nl. Deze tickets op datum zijn al verkrijgbaar vanaf € 15,95 (kassaprijs € 24,50 / zomer € 26,50).

Hoe eerder je bestelt, hoe hoger de korting.

 

Over Avonturenpark Hellendoorn

Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten ruim 30 topattracties en shows op avontuurlijke families. Avonturenpark Hellendoorn biedt voor iedere leeftijd een dag vol avontuur en onderscheidt zich door de gemoedelijke sfeer, korte afstanden tussen de attracties, een rookvrije omgeving en geen lange wachtrijen. Het park is geopend van 4 april t/m 1 november en is enkele doordeweekse dagen gesloten in het voor- en naseizoen. Kinderen t/m 2 jaar en jarigen t/m 12 jaar hebben gratis entree. Online entreetickets zijn verkrijgbaar vanaf € 15,95. Een Familie Pas is verkrijgbaar voor slechts € 43,- per persoon en biedt onbeperkt avontuur voor ca. 160 dagen per jaar! En het allerleukste: opa en oma mogen gratis mee!

 

Avonturenpark Hellendoorn is onderdeel van een internationale groep van 15 vrijetijdsparken onder de naam Looping Group. De parken binnen de groep kenmerken zich door een sterke regionale binding en een trouwe bezoekersgroep.

 

Kijk voor een overzicht van prijzen, openingstijden, attracties en shows op www.avonturenpark.nl.