Kiev bouwt Blockbuster Mall met indoor achtbaan

In de Oekraïense hoofdstad Kiev is alweer een shoppingcenter geopend. Het gaat om het Blockbuster Mall waarin ook een pretpark komt te liggen met een achtbaan. Het shoppingcenter heeft ondertussen de deuren geopend, het park zou normaal gezien later dit jaar moeten openen.

 

Oekraïne krijgt er alweer een achtbaan bij in een shoppingcenter. Na Galaxy Park dat in 2016 opende in Lavina Mall, Happylon dat opende in Ocean Mall en het nog in aanbouw zijnde Respublika, opent er dit jaar alweer een nieuw shoppingcenter met een indoor pretpark in Kiev, de hoofdstad van het land. Het gaat om Blockbuster Mall die onlangs opende, het indoor pretpark volgt later dit jaar. Het wordt al het 4de shoppingcenter met indoor pretpark in Kiev.

Op bouwfoto’s die verschenen is het nieuwe pretpark te zien met verschillende attracties. Onder andere een rollercoaster met oranje track en gele supports is te zien. Volgens de projectontwikkelaar zou de achtbaan draaiende karretjes krijgen, maar het is niet helemaal duidelijk of die info correct is.

Wie de achtbaan gebouwd heeft, is nog niet bekend. De opening van het park is gepland voor deze lente. Het shoppingcenter zelf is ondertussen al geopend.

Bron: naiukraine