Italiaanse exploitant pakt uit met Starflyer waarin men recht staat

Er is een zeer bizarre attractie opgedoken op de Italiaanse kermissen. Het gaat om een Starflyer met kooien waarin de bezoekers kunnen rechtstaan. De attractie ziet er alvast zeer speciaal uit en ongetwijfeld zullen heel wat mensen huiveren bij de gedachte alleen al.

 

De Italiaanse exploitant Casadio reist rond met een bijzondere attractie. Het gaat om een Stand-Up Starflyer die zowel normale stoeltjes heeft alsook kooien waarin de bezoekers moeten rechtstaan. Dit moet nog voor een grotere kick zorgen tijdens de rit. De attractie dook op tijdens het kermisevent van Lunapark Mantova. Het is niet duidelijk wie de attractie gebouwd heeft.

 

Het is niet de eerste keer dat kermisattracties worden uitgerust met staanplaatsen en kooien om de spanning en het vrijheidsgevoel te vergroten. In Spanje reizen bijvoorbeeld ook al een schommelschip met staanplaatsen rond en ook een grote zwengel met kooien. Het gaat om het befaamde Super Barca Vikinga schommelschip, het Barco Pirata schommelschip en de zwierende arm Cárcel Trullo XXL.

 

 

 

Bron: funfairworldwide