Ferrari World Abu Dhabi opent nieuwe kinderzone met vier nieuwe attracties

Het bekende Ferrari World Abu Dhabi viert haar tiende verjaardag met het openen van een nieuwe kinderzone, waarin vier nieuw attracties geopend zullen worden. In de zone komt onder andere een mini versie van de wereldbekende achtbaan Formula Rossa.

 

Ferrari World Abu Dhabi bestaat dit jaar 10 jaar, dit park is voornamelijk bekend voor de snelste achtbaan ter wereld Formula Rossa. Deze achtbaan wordt gelanceerd aan 240 km/h. Dit jaar zal het park een nieuwe familievriendelijke zone openen met enkele nieuwe attracties.

Een van de attracties in de nieuwe zone wordt de achtbaan Formula Rossa Jr. Deze achtbaan werd net als de andere nieuwe attracties gebouwd door Zamperla. De achtbaan is 11,8 meter hoog, 200 meter lang en bereikt een snelheid van 40 km/h.

De andere nieuwigheden worden Flying Wings, een Flying Bikes attractie en Turbo Tower, een bescheiden vrijeval attractie en Speedway Race, een Speedway attractie.

Behalve de nieuwe familiezone zal het park ook twee nieuwe ervaringen aanbieden, waarvoor apart betaald moet worden. Zo zal je een roof walk kunnen doen en van een zipline roetsjen.

 

 

Bron: thenational.ae

Foto: Ferrari World