Fantasy Island kondigt nog meer nieuwigheden aan

Nadat het Engelse pretpark onlangs een nieuwe thrillride voorstelde, kondigt het park nu ook een nieuwe family ride aan. Met Firebowl opent het park namelijk een theekopjesmolen. Nog meer nieuws meldde het park met de komst van een tijdelijke attractie in afwachting van de grote nieuwigheid.

 

Firebowl wordt de tweede nieuwe attractie in het Engelse Fantasy Island. Deze theekopjesmolen vervoegt het familiale aanbod van het park. Verder zal het park dit jaar Turbulence openen, een Star Shape attractie van de Duitse bouwer Zierer. Deze attractie is afkomstig van het Duitse pretpark Skyline Park die er eind vorig jaar sloot.

 

Uitgestelde opening Turbulence

De bouw en opening van Turbulence liepen onverwacht vertraging op, wat vervelend was voor het park. Men ging dan ook op zoek naar en oplossing om de bezoekers toch al meteen iets nieuw aan te bieden en dit vonden ze in de vorm van een tijdelijk kermisattractie. Tijdelijk zal er een Star Flyer in het park te vinden zijn. Deze 70 meter hoger zweefmolen is de hoogste kermisattractie van het Verenigd Koninkrijk en zal in het park blijven draaien tot Turbulence geopend wordt.

 

 

Bron en foto’s: Fantasy Island