Rock & Roll nieuwe thrillride voor Duitse kermissen in 2020

De Duitse exploitant Ronny Deinert heeft een nieuwe thrillride gekocht. Het gaat om een gloednieuwe X-Drive attractie van KMG. De attractie krijgt de naam Rock & Roll en zal vanaf 2020 rondtoeren op de Duitse kermissen.

 

Groot nieuws voor de Duitse kermisfanaten. Exploitant Ronny Deinert heeft een gloednieuwe thrillride aangekocht bij de Nederlandse fabrikant KMG. Het gaat om het spiksplinternieuw type de X-Drive die pas vorig jaar voor het eerst haar rondjes maakten. Het was de Nederlandse exploitant Jarno Otten die met de wereldprimeur mocht gaan lopen op de kermis van Volendam die in september plaatsvond.

Ronny Deinert mag nu uitpakken met het tweede verkochte exemplaar die de naam Rock & Roll zal krijgen. De attractie zal in première gaan op de kermis Lunapark in de Duitse stad Paderborn die plaatsvindt van 18 april tot en met 26 april 2020.

Rock & Roll wordt dus een gloednieuwe attractie die momenteel nog gefabriceerd wordt in de fabriek van KMG. De X-Drive is voorzien van een grote arm waar aan beide uiteinde telkens twee gondels zijn gehangen. In elke gondel hangen vier stoeltjes voor een totale capaciteit van 16 personen. De grote arm beweegt in het rond en ook de gondels kunnen rond hun as draaien. De afmetingen van de attractie zijn 17 meter breed, 17 meter lang en 25 meter hoog.

Hieronder kan u een video bekijken van de Dance Mix in Weert, dit is de allereerste X-Drive gebouwd en die in handen is van de Nederlandse exploitant Jarno Otten.

 

 

Bronnen: Rock&Roll Deinert, Kirmes total, nordkirmes, Kirmes in Europe by Florian Savina