Jacquou Parc kondigt eerste nieuwe attractie voor 2020 aan

Het Franse pretpark maakt haar fans al enige tijd warm met de belofte vier nieuwe attracties te openen. Onlangs werd een tipje van de sluier opgelicht met de onthulling van de eerste nieuwigheid. Deze wordt gebouwd door Technical Park.

 

Dit jaar breidt Jacquou Parc haar aanbod uit met 4 nieuwe attracties. Drie hiervan zouden speciaal voor de jongste bezoekers worden, een vierde voor de adrenalinezoeker. Het is deze laatste die onlangs onthuld werd.

Deze grote nieuwigheid wordt een Aerobat Rush Flight, gebouwd door de Italiaanse fabrikant Technical Park. Dit wordt een primeur voor Frankrijk en een doorontwikkeling van het Aerobat type dat de fabrikant al eerder bouwde.

De Aerobat is eigenlijk een modern soort Enterprise, maar dan met stoeltjes waarop je met vleugels aan het tollen kan gaan.

 

 

De Aerobat Rush Flight zal in tegenstelling tot zijn voorganger niet omhoog gaan als een rad, maar als een snelle draaimolen bewegen. Het grote verschil ten opzichte van een draaimolen zijn speciale stoeltjes met de vleugels.

 

 

Bron en foto: Jacquou Parc