Indrukwekkende Intamin achtbaan in opbouw bij Happy Valley Nanjing

Bij Happy Valley Nanjing wordt er nog steeds hard gewerkt om het park klaar te krijgen voor een opening dit jaar. Dit pretpark is gelegen in Nanjing in de provincie Jiangsu. Het is natuurlijk niet eenvoudig bouwfoto’s te vinden van een park zo ver weg gelegen, maar onlangs doken er enkele op van de Intamin achtbaan die in het park zal komen.

 

Happy Valley Nanjing is in volle opbouw in het Chinese Nanjing in de provincie Jiangsu. Dit park zou dit jaar moeten openen, maar de bouwwerken liggen tijdelijk stil vanwege het Coronavirus. Toch blijft de groep er hoop in hebben dat men weldra de werken weer kan opstarten.

In dit park zullen vijf achtbanen te vinden zijn. De eerste en misschien wel grootste wordt een B&M Wing coaster met vijf inversies. De tweede wordt een Suspended Family Coaster van Vekoma en ook de derde achtbaan wordt door deze fabrikant gebouwd, dat wordt een Family Boomerang. De vierde achtbaan zal een Mine Train worden van Golden Horse.

Maar de achtbaan waarvan nu foto’s gedeeld werden is eentje van Intamin. Deze zal naar verluid zeer hard lijken op Cheetah Hunt uit Busch Gardens Tampa en drie lanceringen bevatten.

 

Behalve het attractiepark komt er ook een waterpark, themarestaurants en een sportpark.

 

Bron en foto’s: Happy Valley, Roller Coaster Dream