Horecalocatie De Steenbok in de Efteling wordt aangepast

Vanaf gisteren zijn de werkzaamheden gestart voor de gebiedsaanpassing rondom het Steenbok Plein in de Efteling. Dit voorjaar opent de nieuwe familieachtbaan Max & Moritz die zich bevindt aan het Steenbok Plein, waar tot afgelopen zomer de Efteling-klassieker de Bob stond. Om het gebied aan te laten sluiten bij het thema van de nieuwe achtbaan, wordt ook de omgeving aangepast met elementen uit het verhaal van Max & Moritz. Zo wordt de huidige horecalocatie De Steenbok aangepast en uitgebreid tot een nieuwe horecalocatie ‘Frau Boltes Küche’. Na deze onderhoudsperiode wordt in Frau Boltes Küche gasloos gekookt en is de ondergrondse infrastructuur geoptimaliseerd. De aanpassingen gebeuren stapsgewijs, naar verwachting is het hele gebied in de loop van dit jaar vernieuwd.

 

Nieuwe horecalocatie Frau Boltes Küche

De kwajongens Max en Moritz wonen in een schattig dorpje in het “Andergebergte” met hun moeder Frau Schmetterling. Daar beleven zij verschillende avonturen en drijven zij de inwoners tot wanhoop met hun streken. De nieuwe horecalocatie past bij de streek waarin ze kippen stelen uit de pan van hun buurvrouw Frau Bolte. Het assortiment van de nieuwe horecalocatie Frau Boltes Küche zal bestaan uit frites, snacks en kipsnacks.