Het Franse pretpark Magic Park Land opent nieuwe achtbaan

Het Franse pretpark Magic Park Land heeft bekendgemaakt dit jaar een nieuwe achtbaan te openen. Hiermee opent het park een zeer familiale achtbaan. Het park is gelegen in Ensuès-la-Redonne in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur.

 

Magic Park Land maakte bekend haar achtbaan aanbod te verhogen naar drie. Dit jaar opent het park met Shark Coaster namelijk een nieuwe familiale achtbaan. Deze achtbaan is van het type Double Coaster (MX605), gebouwd door de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group. De achtbaan zal al toegankelijk zijn voor kinderen vanaf 90 cm onder begeleiding. De lay-out vormt twee helices.

 

 

Dit wordt de derde achtbaan voor het park. Men biedt namelijk ook de achtbaan Strom aan, dit is een familieachtbaan van Pinfari en de Spinning Wild Mouse Formula 1, gebouwd door Fabbri. Shark Coaster is de vervanger voor de achtbaan Chenille die onlangs het park verliet.

 

Bron en foto: Magic Park Land