Game over voor achtbaan Sky Dragster in Skyline Park

 

In het Duitse pretpark Skyline Park opende drie jaar geleden de achtbaan Sky Dragster, een innovatieve achtbaan met motors, die je zelf kan besturen. Jammer genoeg leverde deze baan het park ook veel kopzorgen, veelvuldig stond deze in panne. Nu ontdekten enkele fans dat de achtbaan van het parkplan verdwenen is.

 

Sky Dragster, een zogenaamde Spike Coaster, gebouwd door Maurer Rides verdween plots van het parkplan van het Duitse pretpark Skyline Park. Deze achtbaan was amper drie jaar oud maar kampte regelmatig met technische problemen. Bij ons bezoekje in 2018 waren al maar twee karretjes van de vier meer in gebruik, de anderen zagen we ontmanteld in de opslagruimte liggen.

Het park bevestigde aan onze redactie dat de achtbaan effectief gesloten wordt in het park. De constructie zal echter niet het park verlaten, deze blijft staan als testopstelling voor de fabrikant.

 

 

 

Gelukkig kunnen de bezoekers van het park dit jaar wel plaatsnemen in een nieuwe attractie. Het park zal namelijk de hoogste Star Flyer ter wereld openen.

 

Bron en foto: Skyline Park