Fotoalbum: Vliegbasis Soesterberg – Militair museum – januari 2020

Themeparkfreak Timothy bracht in januari een bezoekje aan Nationaal Nederlands Militair museum. Dit museum bevindt zich op de oude vliegbasis Soesterberg, nabij Utrecht. Hier kan je heel wat tanks, vliegtuigen, kanonnen en veel meer aanschouwen. Absolute toppers zijn de F16, de verschillende rakketten zoals de V1, V2 en enkele kruisraketten. Voor de kinderen is er een speciale speelruimte ingericht waar ze kunnen paardrijden op een simulator, een tank kunnen besturen, zwaardvechten en andere activiteiten.

Neem op het einde van je bezoek zeker ook eens de tijd om de lift te nemen naar de oude verkeerstoren van deze voormalige vliegbasis. Van hieruit krijg je een prachtig zicht over de landingsbaan en de vliegtuighangars, maar ook over het mooie landschap waarin dit museum zich bevindt.