Filmpje toont vooruitgang bouw hotel in Le Pal

Aangezien de overnachtingsmogelijkheden van het Franse pret- en dierenpark Le Pal altijd volledig gevuld zijn tijdens het seizoen, werd het tijd voor uitbreiding dacht de directeur van het park. Daarom begon men in 2019 aan de bouw van een nieuw hotel.

 

De vraag naar overnachting in het Franse pret- en dierenpark Le Pal bleef oplopen, zo hoog zelfs dat men in juli en augustus vaak volledig volzet was en niet aan de vraag kon voldoen. Daarom begon men in april 2019 aan de bouw van het gloednieuwe hotel PAL Savana Réserve. In een drone filmpje kunnen we zien hoe ver de bouw ondertussen gevorderd is.

 

 

Het hotel en aanpalende savanne zal een oppervlakte beslaan van 5 hectare, het hotel zelf zal ongeveer 250 meter lang worden en bestaan uit meerdere gebouwen, die met gangen aan elkaar verbonden zijn. In totaal komen er 60 familiesuites, goed voor 300 bedden. Behalve de kamers komt er in het hotel ook een restaurant met plaats voor 300 personen, een conferentiezaal voor 150 personen en een bar.

De totale kostprijs voor het hotel is 15 miljoen euro. De opening is gepland voor april 2021, maar reserveren zou al mogelijk zijn in de herfst van 2020.

 

Bron en foto: Le Pal