Legoland Deutschland opent nieuwe attractie in 2020

Floor Swirls, Flying Spinners, Turbo Rolls, namen waarvan je denkt dat het eindejaarsvuurwerk is, zullen volgend jaar de bezoekers verrassen in een gloednieuwe attractie in Legoland Deutschland. Lloyd’s Spinjitzu Spinner wordt een attractie waarbij je meermaals rond je as tolt.

 

Spinnen, tollen en springen, dat is wat de Lego spinners normaal doen op de speelvloer van kinderen. Maar deze Ninjago figuren kunnen de bezoekers van Legoland Deutschland ook in het echt ontmoeten in het park. De bezoekers zullen kunnen plaatsnemen in een gloednieuwe attractie in het nieuwe seizoen, die je 360° laat ronddraaien. Je zult zelf kunnen kiezen of je nu voorwaarts of achterwaarts overkop gaat in Spinjitzu Spinners. Met een simpele druk op een knop ga je aan het tollen. Maar je kan ook een rustig ritje maken. De acht gondels zullen elk een kleur krijgen die één van de Ninjago figuurtjes voorstelt.

De nieuwe attractie is van het type Loopster, gebouwd door Sunkid Heege. Een voorbeeld hiervan kan terugvinden in onderstaand filmpje.

 

Ninjago World groeit verder

Met deze toevoeging groeit de Ninjago wereld in het park opnieuw. Drie jaar geleden opende deze zone met de interactieve en vooral indrukwekkende attractie Ninjago The Ride, een interactieve darkride. De zone is gebouwd rond de eerste Nijago attractie die het park opende met Flying Ninjago. Deze attractie is een zogenaamde Skyfly van Gerstlauer, het eerste exemplaar in Duitsland. In deze zone worden de jonge bezoekers ondergedompeld in de wereld van de helden uit de gelijknamige reeks.