Bobbejaanland toont grote werken rond boomstamattractie Indiana River

In het Plezantste land is men volop bezig met het aanpakken van de zone rond de indoor boomstamattractie Indiana River. Eerder werd al bekend dat het monorail-station in deze zone verdween.

 

Vandaag toonde Bobbejaanland op haar Facebookpagina dat er volop gewerkt wordt aan de zone rond de indoor boomstamattractie Indiana River. Wat men hier precies aan het veranderen is houdt het park nog even voor zichzelf, maar het wordt alvast best groot aangepakt.

Op eerdere foto’s zagen we al hoe het park het monorail-station verwijderde om ze een opener gevoel te creëren en een beter zicht op de vijver te bieden, maar nu gaat men nog een stapje verder.

Op de nieuwe foto’s zien we dat het volledige pad opgebroken werd voor Indiana River, waardoor ook na heel wat jaren de rails van het oude treintje verwijderd zijn. Verder ging het watervalletje aan deze attractie volledig weg en lijkt het ons niet ondenkbaar dat er een volledig nieuwe wachtrij gecreëerd wordt, mogelijk ook door de komst van de voorsteekpas.

Om het eindresultaat te aanschouwen zullen we nog geduld moeten hebben tot 4 april wanneer het park heropent voor een nieuw seizoen.

 

Foto’s: Bobbejaanland