Base Jumper XXL nieuw in 2020 op de Nederlandse kermissen

Nederland krijgt er dit jaar een nieuwe attractie bij op de kermissen. Het gaat om een Jumper die zal rondreizen met een nieuwe exploitant. Het is de Nederlander Remco Pals die de attractie heeft aangekocht bij de Italiaanse fabrikant Sartori Rides.

 

Alweer een nieuwe attractie voor de Nederlandse kermissen! Ditmaal gaat het om een Jumper die zal rondreizen met een nieuwe exploitant. De attractie heeft de naam Base Jumper XXL gekregen en is gebouwd door de Italiaanse fabrikant Sartori Rides.

De attractie is in handen van een nieuwe exploitant Remco Pals. Helemaal nieuw is Pals niet in het kermiswereldje. Hij hielp vroeger al mee met de opbouw van kermisattracties zoals de Super Mouse van de Voer. Dat doet hij met zijn kraanverhuurbedrijf “Kraanverhuur R. Pals”.

 

 

Bron + Foto’s: Remco Pals