Plopsa Indoor Hasselt verwelkomt 4 miljoenste bezoeker

Het indoorpretpark Plopsa Indoor Hasselt verwelkomde vandaag op feestelijke wijze haar vier miljoenste bezoeker. Niemand minder dan de driejarige Caitlyn uit St. Willebrord in Nederland was de gelukkige en werd er door de verschillende Plopsa-figuren verrast.​

 

Vandaag was een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Plopsa Indoor Hasselt. Het allereerste overdekte themapretpark in België bereikte vandaag de kaap van vier miljoen bezoekers, sinds de opening in 2005. De geluksvogel van de dag was Caitlyn Vergauwen, die samen met haar ouders en zusje Kayleigh het park kwam bezoeken toen ze nietsvermoedend verrast werden. Ze kregen een uitgebreid cadeaupakket en elk een Plopsa-FunCard, die recht geeft op 1 jaar lang gratis toegang tot de verschillende Plopsa-parken en tal van andere leuke voordelen. “We hadden vandaag een bezoekje aan Plopsa Indoor Hasselt gepland voor de verjaardag van onze dochter Caitlyn. Dat uitgerekend zij de vier miljoenste bezoeker is, maakt deze dag extra speciaal!”, lacht papa Dennie.

 

 

Plopsa Indoor Hasselt opende haar deuren op 24 december 2005 en is een echt unicum dankzij het op-en-top gethematiseerde decor en de bijzondere totaalbeleving voor kinderen tussen de twee en tien jaar oud. Het park werd bovendien al enkele malen tot ‘Beste Kinderpark van België én Nederland’ bekroond. De hele kerstvakantie staat de echte Kabouter Klus van televisie er nog op het podium met een liveshow en Meet & Greet. “Het concept blijft na bijna vijftien jaar nog steeds bijzonder goed aanslaan. We zijn dus enorm vereerd om vandaag onze vier miljoenste bezoeker te mogen verwelkomen.”, aldus Carmine Frisenda, parkverantwoordelijke van Plopsa Indoor Hasselt.