Parc Asterix organiseert een Gallisch kerstfeest

Naar aanleiding van de 30ste verjaardag verlengt Parc Asterix dit jaar de openingsdagen. Het park organiseert een Gallisch kerstfeest. De Galliërs hebben hiervoor vrede gesloten met de Romeinen, om samen kerstmis te vieren, dit met besneeuwde menhirs, te gekke decoraties en heel wat extra entertainment.

 

Een goedgevuld programma

Van 21 december 2019 tot 5 januari 2020 kunnen de bezoekers plaatsnemen in 40 attracties, genieten van 4 grote shows en ander kerst entertainment. Het park zal volledig in een kerstkleedje getooid worden. In Les Rues de Paris zal een echte kerstmarkt plaatsvinden, waar je hapjes en geschenken kan vinden.

Doorheen het park zal je kunnen luisteren naar kerstliedjes en je kunt uiteraard plaatnemen in de nieuwe attractie Attention Menhir!

Opgelet: op 24 en 25 december zal dit evenement niet doorgaan, alsook waterattracties blijven gesloten.

 

Tous En Piste! Iedereen kan schaatsen

Bezoekers op zoek naar spanning kunnen een nieuwe overdekte zone ontdekken, waar winteractiviteiten plaatsvinden. Deze ligt in het gebouw van de verwijderde darkride Transdemoniom. Je ontdekt er een 28 meter lange sleebaan, een ijsbaan voor volwassen en eentje voor kinderen.

 

4 nieuwe kerst shows en ander entertainment

Alle belangrijke personages zullen aanwezig zijn zoals: Astérix, Obélix, Getafix, Falbala, Bonemine en Abraracourcix, uiteraard komt ook de Gallische Kerstman langs. Zij zullen de bezoekers ontvangen in het Gallische kerstdorp.

 

Vier nieuwe shows zullen voor kerssfeer zorgen

  • Qui veut la peau du Père Noël ? Een kerst ijs show die plaatsvindt in de fabriek van de kerstman. Deze kan je vinden in het Theatre de la Joconde.
  • Quel Cirque! Acrobaten en dansers nemen de bezoekers mee op een unieke trip naar de circuswereld. Deze kan je bewonderen in de Arena.
  • Chronos, Magie et illusions: In deze show worden magie en illusies gecombineerd. Je gaat op een adembenemende trip doorheen de tijd. Deze vindt plaats in het Panoramix Theater.
  • L’Ile aux vœux: Deze avondshow vindt plaats aan het meer. Deze licht en vuurwerk show is de perfecte afsluiter van de dag.

 

We zijn allemaal een beetje kind tijdens Kerstmis

Volwassen krijgen toegang aan kindertarief. Meer info hierover vindt je op de website van het park.