Nieuwe attractie voor Parc des Combes in 2020

Dankzij een investering van meer dan een miljoen euro in een reuzenrad en een log flume, beleefde het Franse pretpark Parc des Combes een recordjaar. 257.000 bezoekers bezochten afgelopen seizoen het bescheiden park. Volgend jaar zal het park opnieuw investeren. Ditmaal in een koffiekopjes attractie.

 

Tijdens een receptie met de lokale pers en de burgemeester maakte het Franse pretpark bekend dat het volgend jaar ook zal investeren in een nieuwe attractie. Aanvankelijk was het de bedoeling om een jaartje rust te nemen op vlak van nieuwigheden. Toch besloot het park tijdens de EAS-beurs in Parijs om een koffiekopjesmolen aan te kopen bij de Italiaanse fabrikant Technical Park.

Het is dankzij de gunstige cijfers van 2019 dat men de mogelijkheid had om alweer een nieuwigheid te openen. Vorig jaar bezochten namelijk 257.000 bezoekers het park, wat een stijging is van 7% ten opzichte van 2018 en zelfs een stijging van 40% in vergelijking met 2017.

De nieuwe investering zal gebouwd worden in de buurt van het dit jaar geopende reuzenrad en de log flume Les Rivières de l’Ouest.

 

 

Bron en foto: Le Creusot, Parc des Combes