Nieuwe achtbaan voor Fun Spot America in Kissimee

Fun Spot America in Kissimmee opent volgend jaar haar vierde achtbaan. Het wordt een familiale baan die afkomstig is uit een ander park.  De achtbaan heeft een hoogte van bijna 16 meter en een lengte van bijna 400 meter lang.

 

Na in 2017 een spectaculaire houten achtbaan te openen met Mine Blower, waarin je zelfs overkop gaat, opent het Amerikaanse pretpark Fun Spot Kissimee opnieuw een achtbaan. Deze achtbaan zal eerder familiaal zijn en is niet compleet nieuw.

 

 

Hurricane, zoals de baan zal noemen werd gebouwd door E&F Miler en opende voor het eerst in Celebration City in 2003. Toen het park sloot in 2008 verhuisde deze baan naar Wild Adventures, waar ze bleef staan tot 2018, hier ging ze door het leven als Viking Voyage. Nadien verhuisde ze naar Fun Spot America Atlanta waar ze een jaar lang opgeslagen lag, maar nooit opgebouwd werd. Nu zal de baan dan eindelijk weer een toekomst krijgen in zusterpark Fun Spot America in Kissimee.

 

 

Bron en foto: Fun spot America