Le Jardin des Bêtes opent eerste achtbaan

Het bescheiden Franse park Le Jardin des Bêtes opent in 2020 opnieuw enkele attracties. Het park, gelegen in Gages-Le-Bas, bestaat uit een dierenpark en een attractiegedeelte. Vorig jaar opende het park nog een rasechte thrill ride met Tornado, een Dance Party 360 van de Italiaanse bouwer SBF Visa. Dit jaar opent het park een schommelschip en haar allereerste achtbaan.

 

Het bescheiden park Le Jardin des Bêtes opende in 2017 haar attractiegebied om te voldoen aan de vraag van de bezoekers. In dit gebied werden een tiental attracties neergezet, waaronder een zweefmolen, een kinderschommelboot, koffiekopjes, enzoverder. In 2018 kwam daar de grote thrill ride Tornado bij, een Dance Party 360 van de Italiaanse bouwer SBF Visa.

 

 

Voor 2020 heeft het park weer enkele nieuwigheden op de planning staan. Zo zal het park haar allereerste achtbaan openen. Deze kreeg voorlopig nog geen naam, maar aan de hand van een foto die het park deelde kunnen we opmaken dat het om een Spinning Coaster gaat. De tweede nieuwigheid wordt een groot schommelschip.

 

Bron en foto’s: Le Jardin des Bêtes