Fotoalbum: Puy Du Fou – november 2019

We passeerden onlangs bij het Franse themapark Puy Du Fou. In dit park staan shows centraal. De talrijke shows wisselen zich af met prachtige indoor walkthrough adventures. De pretparkfan die denkt dat dit park niets voor hem is, kan zich best wel eens vergissen. Ondanks dat er geen achtbaan te vinden is, verveelde het park ons geen minuut. De verschillende shows wisten ons steeds te verbazen. De walkthrough experiences zijn voorbeelden van hoe elke voorshow van een pretparkattractie zou moeten zijn. De meest indrukwekkende show speelt zich af in het grote colloseum achteraan in het park. Geniet samen met ons mee van de foto’s die Themeparkfreak Timothy ter plekke voor ons maakte. We maken een reis doorheen de wereld van de Romeinen, Vikings, ontdekkingsreizigers en veel meer.