Erlebnispark Schloss Thurn opent nieuwe attractie met Fledermaus-Flug

Bezoekers van het Duitse pretpark Erlebnispark Schloss Thurn kunnen volgend jaar opnieuw een nieuwe attractie ontdekken. Het park opent met Fledermaus-Flug een schommelboot in vleermuis thema.

 

De nieuwe attractie Fledermaus-Flug zal volgend jaar geopend worden in het Duitse Erlebnispark Schloss Thurn. Deze attractie zal als een vleermuis boven een oud kasteel zweven. Deze schommelboot attractie wordt vervaardigd door de Duitse fabrikant Metallbau Emmeln.

De boot van de attractie zal plaats bieden aan 42 personen en aangekleed worden als een vleermuis. Zo zal het boegbeeld het hoofd van een vleermuis worden en achteraan de boot komen vleermuisvleugels. Hiermee eert het park de diertjes die in de zomer op de zolder van het kasteel huizen. In de winter trekken de dieren zich regelmatig terug in grotten in het gebied.

Het nieuwe seizoen begint op 4 april 2020.

 

Bronnen: Schloss Thurn, Parkerlebnis