Disneyland gaat Indiana Jones Adventure renoveren

Het Amerikaanse Disneyland, gelegen in Anaheim, heeft aangekondigd haar attractie Indiana Jones Adventure te gaan renoveren. Het gaat om een project waar een budget aan vast hangt van $300.000.

 

De Indiana Jones Adventure attractie in Disneyland Anaheim zal een grondige renovatie ondergaan in het komende jaar. Hiervoor heeft het park onlangs een bouwaanvraag ingediend. De totale kost van de renovatie wordt geraamd op $300.000.

Deze darkride opende 25 jaar geleden en is een echte publiekslieveling. Tijdens de rit beleef je het laatste Indiana Jones avontuur opnieuw. Je wordt meegenomen naar de temple of the forbidden eye. Eerst lijkt alles op een normale expeditie, maar je zal over kokende lava rijden over een hangbrug die op instorten staat. Het is net die brug die deel uitmaakt van de renovatie. Ze zal volledig vernieuwd worden en ook het lava-effect wordt in ere hersteld.

 

 

Bronnen: insidethemagic, ocregister

Foto: Disneyland