Beleef een magisch eindejaar bij Lotto Winterfest

Waregem Expo staat eind december helemaal in het teken van kerst. Het Lotto Winterfest gaat er door van vrijdag 20 t.e.m. maandag 30 december 2019. Deze feeërieke outdoor kerstmarkt herbergt zelfs een indoor kermis. Vrienden en familie kunnen hier samenkomen om uit te kijken naar Kerstmis en om vooruit te blikken op 2020.

 

Het winterfeest kenmerkt zichzelf als “De leukste tijd van het jaar”. Op het terrein naast Waregem expo staan er een vijftigtal zorgvuldig uitgekozen houten chalets met fonkelende lichtjes. De uitbaters van de chalets zorgen voor een gevarieerd aanbod. Hier kan de zoektocht naar diverse originele kerstcadeautjes beginnen. Uiteraard zijn er ook lekkernijen zoals bereidingen met chocolade, verse Luikse wafels, glühwein, raclette, cocktails, burgers, streekbieren, Vietnamese gerechten, pizza’s, … De toegang is gratis.

De kerstmarkt bevindt zich outdoor, maar de kermis bevindt zich helemaal indoor. Een 25-tal flitsende attracties en springkastelen staan binnen in Waregem expo naast elkaar opgesteld.

 

Bron: Waregem expo