Aquatica Orlando opent Florida’s eerste duellerende glijbaan

Het Amerikaanse waterpark Aquatica Orlando opent volgend jaar de allereerste duellerende glijbaan van Florida. In Riptide Race zullen de bezoekers tegen elkaar racen in twee rubberen bootjes. Elk bootje biedt plaats aan twee personen en vertrek van een hoogte van 20 meter.

 

Bezoekers van het Amerikaanse waterpark Aquatica Orlando zullen vanaf volgend jaar plaats kunnen nemen in Riptide Race, de eerste duellerende glijbaan van Florida. Men vertrekt vanuit een toren die 20 meter hoog is, waar men plaatsneemt in een raft die plaats biedt aan twee personen. Tijden de rit race je doorheen een glijbaan met lage wanden, zodat je een mooi uitzicht krijgt. Na ongeveer 200 meter is de race afgelopen.

 

 

Bron en foto: Aquatica Orlando