Tivoli Friheden opent nieuwe thrill ride in 2020

Nadat het Deense pretpark Tivoli Friheden dit jaar de vrijevaltoren Hjertekig opende zal het volgend jaar opnieuw uitpakken met een gloednieuwe thrill ride. Himmelrum zal de oude thrill Pegasus vervangen.

 

Het Deense pretpark Tivoli Friheden verwijdert na 19 jaar dienst haar stevige thrill ride Pegasus. Deze thrill ride stond naast de nieuwe vrijevaltoren Hjertekig en werd te koop aangeboden op een tweedehandssite. Als vervanger bouwt het park Himmelrum. Deze nieuwe thrill ride zal geleverd worden door het Italiaanse bedrijf Technical Park.

 

Himmelrum

Himmelrum wordt een thrill ride van het type Loop Fighter. Bij dit type attractie neem je plaats in een soort frisbee attractie, maar met dat verschil dat de balken met stoeltjes overkop zullen gaan. De hoogte van deze attractie wordt 24,50 meter.

 

 

Bron en foto: Tivoli Friheden