Rasti-Land onthult nieuwe attractie voor 2020

Het Duitse pretpark Rasti-Land zal volgend jaar een nieuwe attractie openen in een middeleeuws ridderthema. Voorlopig is de naam nog niet bekend, die mogen de bezoekers zelf voorstellen via een mailtje aan het park. Het gaat om een attractie die voorlopig nog nergens gebouwd werd, maar wel een zusje zal krijgen in Ravensburger Spieleland.

 

Onlangs kondigde het Duitse pretpark Rasti-Land al aan een speelplaats te gaan openen in 2020 die in het teken staat van de piraten. Maar dat blijkt niet alles te zijn. Het park opent ook een unieke attractie in een ridder thema, naast de middeleeuwse themazone.

De nieuwe attractie wordt van het type Rocket-Roll. Deze werd ontwikkeld door het Italiaanse bedrijf SBF Visa Group. De berijders nemen plaats in gondel die heen en weer zwiert, een beetje als een schommelschip, maar men blijf voornamelijk horizontaal bewegen.

De attractie zal er gaan uitzien als een grote boomstam die gebruikt wordt als stormram. Het idee hierachter is dat de inzittenden de poort van een kasteel open rammen, om zo een prinses te redden.

 

 

Bron en foto: Rasti-Land