Parkfilm Walibi Halloween 2019

In deze video- en artikelreeks van Themeparkfreaks staan onze filmpjes centraal. Op ons YouTube-kanaal kan je genieten van verschillende onrides, parkfilmpjes en shows. Vandaag nemen we je mee naar Walibi België tijdens de Halloween nocturne van 2019.

 

Halloween in Walibi staat altijd garant voor een avondje pure horror, met zo een achttal spookhuizen kan dat ook niet echt verkeerd gaan. Twee van deze huizen zijn echter wel voor kinderen gemaakt, maar dat maakt de andere niet minder eng.

 

Nagulai, het nieuwe Indische spookhuis was alvast fenomenaal en ook de Curse of Amun was een goede Halloween ervaring. Naast deze 2 nieuwe spookhuizen is er ook het nieuwe The House of Silent Jill. Dit spookhuis van 15 euro is zeker de moeite waard en is ook niet gefilmd om de ervaring voor andere mensen niet te verpesten.

 

Naast al die horror is er natuurlijk ook de pracht en praal van het park, de nieuwe karma zone met Cobra, Popcorn Revenge en Radje River is supermooi afgewerkt en creëert een super sfeer. Ook de nieuwe kinderzone met Fun Pilot en de zone rond Tiki-Waka is meer dan goed. En dan vergeten we nog topattracties zoals Pyske Underground, Weerwolf en Dalton Terror.

 

Kortom voor Halloween te vieren zit je hier meer dan goed. Voor het filmpje heb ik geen speciale muziek gekozen, deze soundtrack creëerde de juiste vibe die zich in het park bevindt.

 

Geniet ervan.