Leolandia opent nieuw kindergebied in thema van PJ Masks

Het Italiaanse pretpark kondigde een exclusieve overeenkomst aan met het productiebedrijf Entertainment One. Het park wil namelijk volgend jaar een nieuw themagebied voor kinderen openen dat volledig in het teken staat van de gemaskerde helden van PJ Masks.

 

De helden van de tekenfilmreeks PJ Masks zullen volgend jaar een eigen themagebied krijgen in het Italiaanse pretpark Leolandia. Het is niet de eerste keer dat het park voor een bekende IP kiest, vorig jaar opende men namelijk een themazone met achtbaan rond de cartoon Masha And The Bear. En tussen 2015 en 2018 kon je hier een Peppa Pig zone terugvinden.

Het nieuwe themagebied zal je onder dompelen in de wereld van PJ Masks door het gebruik van heel wat geavanceerde technologieën en speciale effecten. In het gebied zullen nieuwe attracties te vinden zijn, alsook winkels en restaurants.

Meer informatie over het nieuwe gebied zal bekend gemaakt worden in het begin van 2020.

 

Bron en foto: Leolandia