Fotoalbum: Tatzmania Löffingen – september 2019

Het Duitse park Schwarzwaldpark Löffingen werd op 3 augustus 2018 omgedoopt tot Tatzmania Löffingen. Na het neerpoten van meerdere nieuwe attracties en het opknappen van de dierenverblijven opende dit jaar ook de nieuwe achtbaan Gold Rusher, een Bobsled Coaster van Gerstlauer. Het park haalde ook dit jaar het internationale nieuws omwille van een nieuwe attractie die op zware kritiek onthaald werd. De vorm van de Eagle Fly, vier armen waaraan elk vier arendskoppen ronddraaiden, vertoonde scherpe gelijkenissen met het hakenkruis. Het park liet ondertussen de attractie aanpassen, waardoor de gelijkenissen tot het verleden behoren. Nog opvallend in dit park is het feit dat de berberapen er los rondlopen tussen de bezoekers. Berg je koekjes of andere zoetigheden maar goed op tijdens je bezoek!