Black Friday Special 2019

Op vrijdag 29 november 2019 is het weer zover! Black Friday wordt beschouwd als het startsein voor de kerstaankopen, waarbij handelaars stunten met hun prijzen (en waarbij de klanten al eens door het lint kunnen gaan om een koopje te bemachtigen). Bij pretparkfans staat Black Friday garant voor goedkope toegangskaartjes of abonnementen die tijdens het volgende openingsseizoen geldig zijn. Op deze manier genereren pretparken alweer inkomsten terwijl ze vaak al gesloten zijn vanwege de winterstop. Haal die kredietkaarten maar boven, want wij zochten voor jou de meest interessante aanbiedingen in België en onze omringende buurlanden!

 

 

Let op! Vooraleer je onderstaande aanbiedingen doorneemt wensen wij uitdrukkelijk de nadruk te leggen op het feit dat alle aanbiedingen onder voorbehoud zijn. Wij wensen onze lezers steeds zo goed mogelijk te informeren, maar onderstaande voordelen (en/of voorwaarden) kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen die de aanbieder daarvan oplegt. Dit kan zowel vóór als na de publicatiedatum van dit artikel zijn. De acties kunnen eveneens steeds onderhevig zijn aan voorwaarden die we niet vermelden. Vele abonnementen uit onderstaande lijst leveren ook voordelen op bij andere parken die in deze lijst voorkomen. Wees dus steeds voorzichtig en goed geïnformeerd bij het aankopen van één of meerdere producten. Raadpleeg steeds eerst grondig de webshop van de aanbieder, alvorens over te gaan tot een transactie.

Veel winkelplezier, en geniet van 2020 aan een voordelig(er) tarief!

 

 

Met onze shoppinglijst hoef je bovendien de deur niet uit! Je kan alles online bestellen vanuit je luie zetel!

 

 

België

Bobbejaanland:
– Een Silver Pass 2020: 55 euro i.p.v. 77 euro
– Eén dagticket 2020: 24,90 euro (te gebruiken tussen 4 april 2020 t.e.m. 8 NOVEMBER 2020, met uitzondering van uitverkochte en niet-reguliere parkdagen).

Promotie geldig t.e.m. 01/12/2019.

 

Plopsa-parken:
Vanaf donderdag 28 november tot en met maandag 2 december is het BLACK FRIDAY in de Plopsa-parken! Dat betekent een KORTING VAN 40% op online tickets.

Dankzij de promocode ‘BLACK’ krijg je maar liefst 40% korting op e-tickets >1m voor Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, & Plopsa Indoor Coevorden (NL)!

Tickets geldig op een openingsdag naar keuze tot en met 5 januari 2020.

 

 

Nederland

 

 

Attractiepark Slagharen:

  • Zilver abonnement voor 35 euro i.p.v. 48,90 euro
  • Goud abonnement voor 55 euro i.p.v. 76,90 euro

De Black Friday-actie is geldig van 4 t/m 30 november 2019. De actie is niet geldig op andere aanbiedingen en reeds aangekochte abonnementen.

 

Julianatoren:

Ook het Nederlandse Julianatoren zal van 29/11 tot en met 02/12/2019 een Black Friday-actie houden.
Meer details zijn er op dit ogenblik nog niet bekend.

 

Walibi Holland:

Naar goede traditie pakt Walibi Holland jaarlijks uit met een grote kortingsactie op Black Friday. Vorig jaar konden er toegangskaartjes gekocht worden met maar liefst 15 euro korting per ticket.

De actie voor aanstaande Black Friday is nog niet bekend, maar je kan je wel al inschrijven op de nieuwsbrief. Details zullen bekendgemaakt worden op donderdag 28/11/2019.

https://www.walibi.nl/nl/blackfriday

 

 

Duitsland

 

Movie Park Germany:

  • Zilver abonnement voor 64 euro i.p.v. 79 euro
  • Goud abonnement voor 84 euro i.p.v. 99 euro

(Het is niet duidelijk van wanneer tot wanneer deze actie loopt.)

 

 

Belantis:

  • Zilver abonnement voor 44,50 euro i.p.v. 54,50 euro
  • Goud abonnement voor 59,50 euro i.p.v. 69,50 euro

Bespaar 10 euro en beleef avonturen in het attractiepark BELANTIS voor een heel seizoen. Met de seizoenpassen GOUD en ZILVER kan je Belantis bezoeken op elke regelmatige openingsdag van het jaar. Met het GOUD-abonnement heb je ook éénmaal gratis toegang* tot TROPICAL ISLANDS.

* De volgende periodes zijn uitgesloten: 04.04. – 19.04.2020 en 24.12. – 31.12.2020
(Het is niet duidelijk van wanneer tot wanneer deze actie loopt.)

 

 

Heide Park:

Een flexibel dagticket 2020 voor 31 euro i.p.v. 49,00 euro.

  • Dit ticket is inwisselbaar op elke openingsdag van het seizoen 2020.
  • Je hoeft niet te wachten aan de kassa: print het ticket thuis af of neem het mee op je smartphone.
  • Dit ticket staat niet op naam. Je het dus eenvoudig als cadeau geven.

(Het is niet duidelijk van wanneer tot wanneer deze actie loopt.)

 

 

Legoland Deutschland Resort:

Tot 39% korting op Early Bird Tickets.
(Het is niet duidelijk van wanneer tot wanneer deze actie loopt.)

 

 

Frankrijk

 

Parc Saint Paul:

Parc Saint Paul helpt je om de geschenken onder de kerstboom aan te vullen en biedt het perfecte familiegeschenk. Met het abonnement van 2020 maak je je klaar voor 145 dagen toegang tot al de attracties en shows.

Een abonnement kost nu 50 euro i.p.v. 60 euro. Actie geldig t.e.m. 24 december 2019.

 

 

Verenigd Koninkrijk

Merlin Pass: Krijg 15 maanden i.p.v. 12 maanden bij aankoop van een jaarpas.

Een Merlin Pass is het enige ticket dat je nodig hebt om maanden plezier te beleven bij meer dan 30 van de topattracties in het Verenigd Koninkrijk. Benoemingswaardige parken of attracties zijn onder andere Alton Towers Resort, Thorpe Park, LEGOLAND® Windsor Resort, de London Eye en nog veel meer!