Voormalig directeur Liseberg keert terug naar vertrouwde plaats

In haar zoektocht naar een nieuwe CEO heeft Liseberg en nieuwe directeur gevonden. Na een grondige selectie uit meer dan 300 kandidaten, heeft het park er voor gekozen de vorige directeur Andreas Veilstrup Andersen opnieuw in dienst te nemen. Hij vertrok eerder in april.

 

Andersen zal zijn functie weer opnemen van 1 oktober 2019. Zijn functie zal er onder andere uit bestaan de groei van het park in goede banen te leiden. Het park is momenteel bezig met het bouwen van een hotel met 454 kamers en een indoorpark.

“De hoofdreden dat ik eerder dit jaar vertrok was om een betere gezinssituatie te creëren. Dit probleem is nu opgelost door een flexibeler contract. Ik kijk er naar uit om terug te keren naar het park en om de spannende nieuwe projecten te gaan leiden”, vertelt Andersen.