Terreur daalt neer over Parque de Atracciones tijdens Halloween

Nog tot 3 november kun je genieten van een ware horrorervaring in het Spaanse park Parque de Atracciones. Ben je iemand die graag naar enge films kijkt en je ogen niet sluit bij het zien van angstaanjagende scènes? Dan is deze ervaring zeker iets voor jou.

 

Overdag beleven de families een gezellig enge ervaring in het park, want voor gezinnen met kinderen is een speciaal programma voorzien. Zo zal Nickelodeon Land volledig worden versierd met pompoenen, spinnenwebben, skeletten, mummies en zoveel meer. Een Mexicaans orkest, gekleed als Los Muertos, zorgt voor muziek en de kinderen kunnen zich laten schminken.

 

Familie spookhuis

La isla de William Blake

Betreed het meest huiveringwekkende onbewoonde eiland en help de bemanning een verloren schat te vinden. Iedereen zal zijn deel van de buit krijgen.

 

Halloween voor Horrorliefhebbers

Natuurlijk blijft het niet familievriendelijk in het park. Voor de echte horrorliefhebbers is er heel wat te beleven. Zo hebben ze maar liefst 6 spookhuizen te ontdekken.

 

 

El Viejo Caseron

Ontmoet in dit huis wezens die het rijk der levenden al lang verlaten hebben. Wie doorheen dit spookhuis loopt zal al snel willen terugkeren. Je kan hier een crypte of een asiel betreden, maar vooral achterna gezeten worden door wezens met kettingzagen.

 

Horror Cinema Director’s Cut

In dit huis neem je een kijkje achter de schermen van de cinema waar de bekendste horrorfilms tot leven komen.

 

Thanatophobia Hospital De Los Meurtos

Tanatophobia is een irrationele en ongerechtvaardigde doodsangst, waarbij mensen die eraan lijden kunnen worden aangevallen door nachtmerries en hallucinaties. Alles wat je zult ervaren in het oude asiel, kan echt zijn of gewoon een product van een fobie …

 

Nosferatu

In het spookhuis Nosferatu kom je oog in oog te staan met de geheime orde van Van Helsing en daal je af in de crypte van de bloeddorstige vampiers.

 

The Walking Dead Experience

Ook liefhebbers van The Walking Dead kunnen hun hartje hier ophalen, want ook dit park heeft zijn eigen Walking Dead ervaring. Loop langs verschillende scènes van de serie zoals het ziekenhuis en de gevangenis en waan je jezelf middenin de actie.

 

The Hunters Blackout

Tot slot is er dit jaar ook een gloednieuw spookhuis te vinden onder de naam “The Hunters Blackout”. Hierbij zullen de jagers je door de donkere riolen van de stad brengen tot ze hun hol bereikt hebben, maar ben je daar dan veilig of in gevaar? Dit permanente spookhuis kost je €5.

 

The Walking Dead Experience ‘Dark Session’

De Walking Dead Experience ‘Dark Session’ is een nieuwe en exclusieve horror- ervaring in het park, waarin het meest gedurfde publiek een volledig zintuiglijke en veel realistischere vorm van terreur zal ervaren. Dit permanente spookhuis dient apart betaald te worden.

 

Nocturnes

Elke zaterdag van 5 oktober tot 3 november en op 31 oktober en 1 november zal het park geopend zijn van 12 uur tot middernacht.