Spookachtig plezier voor het hele gezin tijdens Halloween in Eifelpark

Het Duitse Eifelpark zal in de Halloweenperiode drie dagen lang spookachtig entertainment aanbieden voor het hele gezin. Van 25 tot 27 oktober 2019 vindt er namelijk een Halloween-evenement plaats. Verschillende shows, activiteiten en een spookhuis zorgen voor het nodige griezelplezier.

 

Van 25 tot 27 oktober 2019 staat Eifelpark weer volledig in het teken van Halloween. Op deze dagen is het park open tot 22u. Doorheen het park zijn verschillende activiteiten te vinden voor klein en groot. Zo is er onder andere een wedstrijd waarbij je jaarkaarten, dagkaarten en souvenirs kan winnen. Bezoekers die verkleed naar het park komen krijgen bovendien ook een kleine verrassing.

Kinderen kunnen zich ook laten schminken in hun favoriete figuren, pompoenen kerven en deelnemen aan allerlei andere activiteiten. Aan het poppentheater zal een enge show gespeeld worden en Filu en Mr. Baldo geven een hilarisch enge show.

Om 18.30 is er een indrukwekkende vuurshow en om 19.15 kan je aansluiten bij een wandeling doorheen de donkere bossen.

 Voor de durvers is er ook nog het Geister-Labyrinth en het ballenbad der gruwel in het spookhuis.