Sluit Clementon Amusement Park voorgoed?

De toekomst van het Amerikaanse pret- en waterpark Clementon Amusement Park ziet er somber uit. Heel wat nieuwsberichten hebben het over een mogelijke sluiting van het park. Het park sloot nogal plots de deuren voor het seizoen, dit terwijl er normaal nog evenementen zouden plaatsvinden, maar die werden geannuleerd.

 

Clementon Amusement Park lijkt voorgoed te sluiten. Het park dat al 112 jaar oud is sloot de poorten onaangekondigd en het ziet ernaar uit dat dit zo zal blijven. Normaal zou het Customer Appreciation Day-evenement plaatsvinden, maar de bezoekers kwamen van een kale reis terug. Ze stonden voor de poort en raakten niet binnen, zonder enige vorm van waarschuwing.

Nog meer vreemde zaken die naar een definitieve sluiting kunnen verwijzen zijn het feit dat het park geen abonnementen meer aanbiedt voor volgend seizoen en de Facebookpagina van het park die plots verdwenen is. Ook op Twitter en Instagram verdwenen de pagina’s. Het blijft wachten op een officiële aankondiging van het park, maar de directie wil de pers niet te woord staan.

Clementon Amusement Park werd geopend in 1907 en bestond uit een water- en attractiepark. In het attractiepark was de grote blikvanger de houten achtbaan Hell Cat, gebouwd door S&S Sansei Technologies. Begin dit seizoen openden nog enkele nieuwe attracties, waaronder een kinderachtbaan.

 

 

Bron: Newsplusnotes

Foto: Clementon Park