Six Flags Great America opent in 2020 een spectaculaire glijbaan

In het waterpark van Six Flags Great America, Hurican Bay, zal volgend jaar een spectaculaire glijbaan openen. Het wordt een zogenaamde watercoaster. Tsunami Surge wordt geen achtbaan, maar een watercoaster in de vorm van een glijbaan waarbij de bootjes als het ware gelanceerd worden.

 

Tsunami Surge wordt in 2020 de spectaculaire nieuwigheid in Six Flags Great America. Deze moderne zogenaamde watercoaster zal met bijna 27 meter de grootste ter wereld worden. Door middel van stevige jet stralen zullen de bootjes doorheen de baan gestuwd worden.

 

 

De baan zal een lengte krijgen van 290 meter waarbij de inzittenden doorheen tunnels zullen gaan, over snelle opwaartse heuvels en langs snelle bochten aan 13 km/h. Tsunami Surge zal ook de eerste glijbaan worden in een Six Flags park met AquaLucent technologie die zorgt voor visuele effecten waardoor je heel wat kleurenpatronen zal zien.

 

 

Bron en foto’s: Six Flags Great America