Nieuwe familieachtbaan en waterattractie voor Waldameer

Waldameer Park is een pretpark gelegen in het Amerikaanse Pennsylvania. Samen met haar waterpark biedt het heel wat familieplezier aan. Beide parken krijgen volgend jaar een nieuwe attractie. In het attractiepark komt een nieuwe achtbaan, in het waterpark een gecombineerde waterglijbaan.

 

Het Amerikaanse Waldameer en Waterworld zullen volgend seizoen elk een nieuwe attractie openen. Voor het pretpark wordt dit een familiale achtbaan. De nieuwe achtbaan zal na de kinderachtbaan Ravine Flyer 3 een mooie instapachtbaan worden voor de jonge bezoekers die het grote geweld nog niet mogen betreden. Whirlwind wordt een spinningcoaster van de Italiaanse SBF Visa Group.

 

 

In het waterpark Waterworld zal de nieuwe glijbaan The Rally Racer geopend worden. Bij deze glijbaan kunnen tot wel zes personen naast elkaar plaatsnemen op een matje, om zo tegen elkaar naar beneden te racen.

 

 

Deze glijbaan zal de grootste van het park worden en moet openen in april 2020.

 

Bron en foto’s: Waldameer