Nieuw spookhuis voor Holiday Park tijdens de Halloween Fright Nights

Het Halloweenevent van het Duitse Holiday Park wordt dit jaar weer wat groter. Het park opent namelijk een nieuwe maze. Death Cove zal terug te vinden zijn in de wachtrij van de boomstamattractie Wicky Splash. Bij deze maze zullen bloeddorstige piraten op de loer liggen.

 

Vanaf 5 oktober kunnen de jongste bezoekers van Holiday Park al genieten van een Halloween op hun maat. Het hele park wordt ondergedompeld in een griezelige, maar tegelijk gezellige en vrolijke Halloweensfeer. Het park wordt op deze dagen versierd met ontelbaar veel pompoenen. Tijdens de Halloween Fright Nights verdwijnt het vrolijke sfeertje dat in het park hangt echter. Dan breekt de hel los en zal enkel Mayaland gevrijwaard worden van monsters.

Nieuw voor dit jaar wordt Death cove, een horrorzone gelegen aan de boomstamattractie. Op zoek naar de schat van Death Cove raakten Kapitein Blackfish en zijn kornuiten vergiftigd door het vervloekte water dat de schat omringd. Hierdoor veranderden ze in zombiepiraten, die gedoemd zijn voor eeuwig over de schat te waken.

 

Andere scarzones

 

Freak Circus

Een circus dat failliet ging heeft zich gevestigd in een verlaten gebouw. In het gebouw vinden vreemde experimenten plaats waarmee de artiesten nieuwe bezoekers aantrekken. Sommige van deze experimenten lopen echter uit de hand en het lijkt wel of de artiesten volledig gek geworden zijn.

 

Titty Twister

Stap binnen in deze vreemde bar, maar wees op je hoede, deze is namelijk niet voor angsthazen. Sommige van de bezoekers werden na een bezoekje nooit meer teruggevonden.

 

Camp Sonnenschein

Deze camping is niet weggelegd voor bangeriken. Ooit vond de dochter van een gezin hier een pop, maar geen normale pop. Deze pop opent een verbinding met het rijk der verdoemden. Sindsdien is de dochter geobsedeerd door het dodenrijk en kan niemand haar nog helpen. Slechts enkelen slagen erin deze vloek te ontvluchten!

 

Bubble Factory

Zombies nemen het terrein van de vroegere autofabriek in beslag. Loop zo snel als je kan, want ze stoppen voor niemand!

 

 

De Fright Nights vinden plaats op 12, 19, 26 en 31 oktober en op 1 en 2 november. Op deze avonden vindt er ook een vuurwerkshow plaats.