Nieuw spookhuis voor Familypark met Halloween

Vanaf 25 oktober tot 3 november barst het Halloweengebeuren weer los bij het Oostenrijkse Familypark. Men beloofd al het grootste event van het land aan te bieden en willen dit jaar nog groter worden met een nieuw spookhuis. Op deze manier is het gebeuren niet enkel voor jonge kinderen maar ook voor de oudere broers en zussen.

 

Fiesta de los Muertos

Halloween 2019 staat bij Familyark in het teken van Fiesta de los Meurtos, het Mexicaanse rouwfeest. Het park zal gehuld worden in een Dia de los Meurtos thema, een kleurrijk spektakel voor het ganse gezin.

Behalve de opening tot 22 uur kunnend e bezoekers van het park een uniek programma verwachten. Veel van de attracties zullen geopend blijven en langs de wandelpaden wachten vele enge verrassingen. Dit gaat gepaard met heel wat lichteffecten en uitgebreide decoraties.

Het buitengewone showprogramma wordt dit jaar opnieuw vernieuwd: de shows vinden op alle dagen plaats en vinden plaats in een veel grotere tent dan 2018. In totaal is er plek voor 1400 mensen per show, beschermd tegen weer en wind. Naast de kindershow met parkmascotte Filippo is de show “Muerte Mistica” (Mystic Death) het nachtelijke hoogtepunt.

 

Geisterschloss wordt een eng spookhuis

Voor het eerst komt er een professioneel spookhuis voor tieners en volwassenen, waar bezoekers echt de stuipen op het lijf wordt gejaagd en dat op een oppervlakte van meer dan 500 m².

“In themaparken wereldwijd zijn horrorhuizen al jaren een publiekstrekker. We brengen deze trend naar Oostenrijk. Halloween in Family Park is natuurlijk nog steeds een evenement voor gezinnen, maar het omvat ook oudere kinderen en jonge volwassenen. Met het Haunted House bieden we deze doelgroep een absoluut hoogtepunt dat uniek is in Oostenrijk “, zegt Filip de Witte, Managing Director van het park, over de nieuwigheid.

Het interieur van het bestaande spookkasteel wordt volledig opnieuw ontworpen en een team van acteurs zorgen voor de echte horror. Iedereen die naar het huis van de gekke familie Sanchez durft te gaan, zal veel horror beleven. Absoluut niet voor bangeriken! Daarom wordt het huis aanbevolen vanaf de leeftijd van 14 jaar.

De afzonderlijke toegangsprijs voor het Haunted House is 3 euro.