Le pal investeert de komende jaren twintig miljoen euro

Het Franse pret- en dierenpark Le Pal gaat over een tijdspanne van 2 jaar een slordige 20 miljoen € investeren in het park. De investeringen bestaan uit 2 kinder-attracties, een restaurant en een hotel. De kinderattractie en het restaurant zijn voorzien voor 2020, het hotel moet open zijn tegen 2021.

 

Alhoewel het park in 2019 geen bezoekersrecord vestigde zoals het in 2017 en 2018 deed, wordt er toch deftig geïnvesteerd, Ten opzichte van 2018 kwamen er 20,000 bezoekers minder. De omzet ging echter wel met 1,3% omhoog.

Vijf miljoen gaat naar de nieuwe attracties en het restaurant, de andere 15 miljoen gaat naar het hotel “Le Pal Savana Reserve “, dat hotel zal 60 familiesuites tellen, goed voor 300 bedden, een receptie, de bar, een speeltuin en tal van andere faciliteiten.

De kinderattracties zullen geopend worden in het nieuwe Canadese Yukon valley themagebied. In deze zone kan je al de Yukon Quad vinden, een dubbel gelanceerde achtbaan van Intamin en een ook de draaimolen Yukon Wings. Qua dierenverblijf kwam er een wolvenbos bij.

Daar komen dus volgende jaar een kinder log flume bij, deze zal de naam Beaver River dragen en een convoi truck attractie. Beide uiteraard in een Canadees thema.

Voor deze nieuwigheden word het oude beren verblijf aangepast. De bruine beer, die er gehuisvest was, is spijtig genoeg dit jaar gestorven door ouderdom.

Verder kwam onlangs al het nieuws naar buiten dat het park een Supersplash van Mack Rides wil openen, maar de openingsdatum daarvan is nog niet bekend gemaakt.

 

 

Bron: La montage.fr