Heel wat horror te beleven tijdens Halloween in Mirabilandia

Tijdens de Halloweenperiode rust er een vloek over het Italiaanse Mirabilandia. Het park wordt versierd met pompoenen, monsters, heksen en geesten. Op deze manier kan jong en oud genieten van het spektakel.

 

Halloween begon in Mirabilandia al op 5 oktober en duurt tot en met 3 november. Dit telkens op zaterdag en zondag. Zaterdag vindt telkens een Halloweennocturne plaats, waarbij het park geopend blijft tot 22 uur. Op 1 en november blijft het park geopend tot 23 uur en op 31 oktober zelfs tot 1 uur ‘s nachts.

Het Halloweenevent is er voor het ganse gezien met een happy Halloween voor de kids, met aangepaste doolhoven, tot pure horror voor de dapperste bezoekers.

 

Kinderspookhuizen

 

Il Ponte Del Ricordi

Wanneer leven en dood elkaar ontmoeten, ontstaat een regenboog aan bloemen. Het zijn twee aparte werelden, maar tegelijk ook zeer sterk verbonden.

 

Il Labyvinto Stregato

Een eng labyrint waar je zo verloren loopt, je kunt hier niemand vertrouwen. Sinistere personages proberen hier onrust te stoken.

 

Horror zones

Nieuw: Scary Movies

De engste wezen verzamelden zich in deze zone om jou mee t e sleuren naar jouw ergste nachtmerrie. Onder hen bevinden zich moordenaars, demonen, monsters enzoverder. Ze hebben allen een gemeenschappelijke interesse: Bloed!

Aanbevolen vanaf 12 jaar.

 

https://youtu.be/a1o087tRnT0

 

Zombieville, the cursed town

De rijkste en ranzigste outpost genaamd Far West Alley is een enge en behekste plek geworden. De vloek van een machtige Shaman heeft alle inwoners vervloekt, waardoor ze in de duisternis ronddwalen als razende zombies, continu op zoek naar verse prooien…

 

https://youtu.be/wDzzDrfudR8

 

Steampunk Revolution, Flesh VS Steel

Een vortex in de tijd transporteerde alle mensen naar een vreselijke versie van het Victoriaanse tijdperk. Deze periode wordt beheerst door een vreselijke vorm van technologie, die de mensheid zeker niet ten goede komt! Iedereen loopt er gevaar, ook jij kan een proefdier worden voor vreselijke experimenten.

 

https://youtu.be/l30_enFFN3o

 

 

Spookhuizen

 

Acid Rain

New York, het jaar nul. De wereld is vernield door giftige regen. De overlevenden worden gedwongen zich aan te passen aan de nieuwe omgeving, verdeeld in clans vechten ze om de heerschappij van de wereld. De wereld is niet meer hetzelfde, geen spoor meer van menselijkheid. Ziekenhuizen worden overvallen, medicatie geraakt op, men zal vechten tot het einde om voedsel en water te vinden.

De wereld is om zeep, de clans jagen op de mensen, de geïnfecteerde werden gedood, onthoofd en gebruikt als reserve delen voor het leger. Zij die niet geïnfecteerd zijn, worden opgegeten nadat hun bloed wordt weggezogen. Dat is het lot voor zij die de grens van New York zullen overschrijden. Word jij de volgende?

 

Llorona

Betreed de Lloronatunnel en laat je leiden door het onheilspellend geluid van eindeloos durende angstkreten. Je zult snel merken niet te kunnen ontsnappen aan het angstaanjagend gegil van de vrouwelijke geest, een moeder gedoemd om eeuwig in eenzaamheid te leven. De legende vertelt dat ze enkel gered kan worden van haar eeuwige leed door het offer van een onschuldige ziel.

 

Malabolgia

Een obscure grot leid je naar een labyrint dat uitkomt in de hel. Demonen en vervloekten zullen er verscholen zitten achter rotsen. Deze maze neemt je mee langs een wilde rivier en waterval, tot je uitkomt bij je engste date ooit: Lucifer, de zoon van Hades. Ontmoet hier jouw diepste angsten.

 

Dead Town

Iedereen die een voet zet in deze stad zal worden begroet door een oude, blinde en zieke priester die de bezoekers uitnodigt om in de kerk te schuilen, waar ze veilig zouden zijn… maar of het daar echt veilig is?

 

Psycho Circus

Beeld je een plek in zonder uitweg, waar je pas beseft dat jij de hoofdattractie bent wanneer je al binnen bent. Een doolhof, kloven en andere valstrikken zijn niets vergeleken met de sadistische clown die op je wacht.

 

Paradise Camp – nieuw

Overdag lijkt di teen gezellige camping, maar wanneer de zon ondergaat blijft ze vervloekt te zijn. Het lijkt of hier niemand is, maar dat is maar een gedacht, je word in de gaten gehouden. Je enige kans om te overleven is snel terug te keren en te ontsnappen, want wanneer hij je te pakken heeft is het te laat!

 

Extreme Horror Experience

Op 31 oktober van 21.00 tot 01.00 uur en op 1 en 2 november van 20.30 uur tot 23.00 uur breekt de hel pas echt los. In een extra Horrorzone is er een oorlog uitgebroken. De Extreme Horror Experience is niet toegankelijk voor kinderen jonger dan 16 jaar. Deze zone dient apart betaald te worden en is niet inbegrepen in het toegangskaartje of abonnement.

 

 

Acht meedogenloze en dodelijke clans: de jagers wachten hier geduldig op hun prooien!

 

Spazzini

Deze sekte woont in totems gebouwd tot afval en botten. Op hun verlaten plek verzamelen ze vuilnis. Deze groep kan je doden met hun speeksel, dat giftig is voor zij die gezond zijn.

 

Glimpuniti

De meest meedogenloze groep overlevenden zijn de Glimpuniti. Het lijken gewone mensen die zich voeden met pijn en wanhoop. Het lijkt wel alsof er op hun brutaliteit geen rem staat.

 

Jugglers

Hier wonen snelle en accurate jagers, die beschikken over een bovennatuurlijk gehoor. Ze leven in een verlaten lunapark.

 

Clan Acid Rain

Op een dag viel er een wrede regen uit de lucht, die een chemisch geurtje had. Deze groep overlevenden werd hierdoor getekend voor het leven. Alles werd anders voor hen, op een nacht transformeerden ze in de gevaarlijkste moordenaars in de zone.

 

Dioscuri

Een groep wetenschappers en dokters zitten verdoken in een kleine spoedruimte. Ze blijven voorbijgangers opereren. Met stukkenmetaal en stukken van gevonden lijken blijven ze experimenten uitvoeren. Maar opgelet ze zijn op zoek naar nieuwe slachtoffers.

 

La Dinastia Ruthven

Tijdens een chemische regenbui zochten enkele overlevenden beschutting in een crypte, waardoor ze per ongeluk een van de gewelddadigste vampiers lieten ontsnappen. Deze vampier werd enkele decennia geleden veroordeeld tot de eeuwige opsluiting. Sinds die dag ontwaakt de vampier clan The Ruthven, wanneer de zon ondergaat. Hun terreur kent geen grenzen.