Happy Halloween in Legoland Deutschland belooft echte griezeligheid

Wanneer de mist van de rivier Donau door steden, weiden en bossen trekt, is het weer tijd voor Halloween in LEGOLAND Deutschland. Tot 31 oktober komen allerlei spoken uit hun schuilplaats om de bezoekers in het park een lesje ‘griezel’ te leren. Enge wezens, duizenden pompoenen, spinnen en andere dieren, graven, een virtuele LEGO-spookjacht en de eerste LEGOLAND “Grusical” transformeren het park in een gruwelijke plek, waar zelfs de grootste lefgozers kippenvel krijgen.

 

Wanneer je op zoektocht gaat naar snoep of lekkernijen zal je aan de poort van Legoland begroet worden door de heks Pimpinella. Met haar lange neus begroet ze de gasten bij het Halloween-spektakel van het park.

“Halloween is een feest voor het hele gezin dat samen verkleed op zoek gaat naar snoep. De sfeer van een eng Halloween willen wij creëren in Legoland”, meldt evenementenmanager Jürgen Frisch.

In de themazones vind je gigantische spinnen, enge wezens en wandelende skeletten. In de Land Der Ritter-zone kan je vampiers, vleermuizen, weerwolven en mummies tegenkomen. Dit op een spookpad. Aangezien het hele gezin hiervan moet kunnen genieten zijn er twee verschillende routes, eentje voor beginners en eentje voor gevorderden.

Op het grote Legoland-podium zal een wereldpremière plaatsvinden met de musical Grusical. Elk weekend moet het hoofdpersonages afrekenen met vrouwelijke spinnen, enge kleindochters en meedogenloze andere wezens.