Fotoalbum: Valleyfair – juli 2019

Valleyfair is een iets bescheidener park uit de Cedar Fair groep en is gelegen in Minnesota. Je kunt hier acht achtbanen terugvinden. De kleinste is Cosmic coaster, een Zamperla powered coaster. Ietsje groter, en unieker, is Mad Mouse. Deze is één van de slechts vier wilde muis achtbanen die Arrow gebouwd heeft. Nog meer Arrow staal vind je bij de mijntreinachtbaan Excalibur. Alsook bij Corkscrew, een achtbaan met een looping en dubbele kurkentrekker inversie. Ook voor liefhebbers van houten achtbanan heeft het park twee exemplaren in haar aanbod. High Roller is een woodie die al meedraait sinds de opening van het park. Dit is de enige baan die de Rauerhorst Corporation bouwde. Renegade werd dan weer gebouwd door Great Coasters International. Ook Intamin is vertegenwoordigd in het park met de hangende shuttle coaster Steel Venom. En als laatste, maar zeker niet de minste achtbaan van het park kan je instappen in mega coaster Wild Thing, welke gebouwd werd door Morgan.