Fotoalbum: Indiana Beach – juli 2019

Indiana Beach is een Amerikaans pretpark dat terug te vinden is in Indiana. In het park zijn vijf achtbanen terug te vinden, waaronder drie houten exemplaren. De meest speciale is zeker Lost Coaster of Superstition Mountain, deze werd geboren als darkride, maar later omgebouwd tot houten achtbaan, die doorheen een berg loopt. De rit op deze bijzondere baan begint met een verticale mijnlift. De grootste achtbaan is Cornball Express, deze baan werd gebouwd door Custom Coasters International en heeft een stalen draagstructuur, waardoor het technisch gezien een Hybride is.De derde houten achtbaan is Hoosier Hurricane, een familiale baan eveneens door hetzelfde bedrijf gebouwd. De stalen achtbaan die voor thrill moet zorgen is Steel Hawg, een El Loco type van S&S Sansei Technologies. De laatste achtbaan van het park is een echte klassieker, deze Jet Star van Schwarzkopf kreeg de naam Tig’rr Coaster.